If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как пък 3 зими подред не ми замръзна нафтата (обикновена), добавки никога не съм ползвал, а пък при повечко километри, каквито несъмнено ще са при дизел струващ 2700лв., какъвто иска да си купува човека, маслото е от "евтиното" 10w40 ?!?
Да тва за маслото и аз не го разбрах, що да е 5в40, на толко стара кола. За другото каквото и да има като части едва ли ще е по-тежко от тва при ХГТ-то, така че не се плаша много, много
Как пък 3 зими подред не ми замръзна нафтата (обикновена), добавки никога не съм ползвал, а пък при повечко километри, каквито несъмнено ще са при дизел струващ 2700лв., какъвто иска да си купува човека, маслото е от "евтиното" 10w40 ?!?
не искам да влизаме в спорове точно по тези 2 теми, форума е пълен с инфо по тези въпроси. Нафтата дали е замръзвала или не има много мнения като твоето, има и много писано за замръзнала нафта вкл. от ОМВ и другите там шарлатани. А и всеки кара различно, сигурно и аз не бих се притеснявал ако си карах колата 2 пъти годишно до морето, а през другото време само в града, но като си спомня преди 2 зими как запалих бензинката на -27 сутринта в 5 часа и как често ми се счлучва да трябва да мина 200 км до работа в понеделник, де да знам, мисля да слагам добавки. А вече кой какво масло ще слага си зависи от него, моята е карана с 5/40 и аз я карам с такова, това пише и в книжката, след като не го гори няма и да мина на 10 скоро. Който иска може и 15/40 да си кара
Значи мерси на всички за помощта. Определено реших да е 145 1.9jtd. Пуснах подобна тема във фиат форума и оттам ме посъветваха и го реших. Сега имам друго питане. Как ви се струва бартер ХГТ-то за такава алфа. Горе долу една цена вървят. Бравото е със сменени всички ролки, ремъци, водна помпа и термостат. Имам си документ от лисан за смяната. Освен тва е с иридиеви свещи denso на 10000км. С оригиналните джанти си е. Спортен филтър jr, направен с едни ребра на калника да дърпа въздух отвън. Има дребни забележки по боята. Има год. винетка и каско до март.Оферта ли е да го сменя за алфата без доплащания?.
От трън та на глог....е алфата ще ти е по икономична откъм гориво, но от там нататъка горе написаната поговорка важи!
Бате тия теми са ми интересни....все едно да влезнеш в месарски магазин и да попиташ хубаво ли е месото....макар, че някой тук отговарят, че мирише на развалено)
То винаги ще има хора, които да кажат лоша дума...няма как имайки впредвид, че някой си купил колата за 3000лв и иска да е перфектна ...това е положението!
То винаги ще има хора, които да кажат лоша дума...няма как имайки впредвид, че някой си купил колата за 3000лв и иска да е перфектна ...това е положението!
Хехе, е тук ако визираш Боби не уцели
Нека след малко да ти каже за колко и кога си е купил Алфата .
Comment